Site spammer Patrick de Bruin beklad

Het defacen (bekladden) van het domein Patrickdebruin.nl heeft maandagavond plaatsgevonden, zo blijkt uit de directory waarin de nieuwe bestanden van de voorpagina staan.

Op de site staat nu een foto van De Bruin (‘Neerlands ongekroonde Koning Spam’) met de tekst: “Voor al uw vragen over: Hosten van uw internetpagina in het buitenland, zonder problemen met uw Nederlandse host. Het verzenden van emails, zonder problemen te krijgen met uw internet provider. Het aanleveren van adresbestanden met emailadressen. Ik beantwoord graag al uw vragen met betrekking tot emailmarketing.”

Onderaan de pagina staat een button met de tekst ‘Deelnemer Spamvrij.nl’. Op de site van Spamvrij.nl staat een uitgebreid overzicht van de spamberichten waarbij Patrick de Bruin betrokken is geweest.

De laatste weken is Patrick de Bruin herhaaldelijk in het nieuws geweest, omdat hij hoogstwaarschijnlijk betrokken is geweest bij het versturen van spamberichten voor de site Extreemrechts.com. De Bruin zelf ontkent elke betrokkenheid bij de spamrun voor Extreemrechts.com, maar geeft wel toe dat hij zich bezighoudt met ‘het versturen van mailreclame’.