AbFab registreert Eduardbomhoff.nl

Dat zegt Thijs Cobben van AbFab, dat bekendheid geniet als verzender van ongevraagde commerciĆ«le e-mails. “Ik zag dat het domein nog vrij was en heb daarom maar besloten om het zelf te registreren. Voordat een ander dat doet”, aldus Cobben.

Het domein Eduardbomhoff.nl is niet het enige ‘ministersdomein’ dat nog vrij is. Cobben: “Ook de domeinen van de LPF-ministers Nawijn en De Boer zijn nog up for taking. Je wordt er moedeloos van.” AbFab heeft die domeinen niet aangevraagd. “Het houdt een keer op.”

AbFab wil het domein tegen registratiekosten overdragen aan het ministerie. “Ik kan me voorstellen dat Eduard Bomhoff er graag zelf iets op wil zetten. Daar kunnen wij eventueel bij helpen. We maken hele mooie websites.”

Cobben heeft nog geen reactie van het ministerie gehad. “Ik heb geprobeerd het ministerie per e-mail op de hoogte te stellen. Maar daarop is nog geen reactie gekomen.”

Het ministerie laat via een woordvoerster weten niet geĆÆnteresseerd te zijn in het domein. “We hebben al het domein Ministerbomhoff.nl geclaimd. Voor Eduardbomhoff.nl hebben we nu geen belangstelling, maar wellicht dat dat later verandert.”