Domeinnaam Beertje van Beers gekaapt

Het domein staat geregistreerd op naam van Desmond van der Winden. Vanaf zijn vakantieadres ontkent hij echter de eigenaar van de naam te zijn. “Een particulier heeft het domein geregistreerd bij ons hostingbedrijf. Het adres staat dus wel op mijn naam, maar is niet van mij.”

Het domein is van Mike Hoffs. Van der Winden: “Ik heb hem inmiddels een e-mailtje gestuurd met de vraag wat hij met dat domein van plan is.”

Wie naar Beertjevanbeers.nl surft, ziet dat Mike het domein te koop aanbiedt. Hoffs: “Er zien vier partijen die het domein willen hebben. De grootste ervan en degene die er het meeste belang bij heeft, is de Holland Media Group zelf. Maar wat me verbaast is dat ze totaal

geen contact willen met mij, en alleen met degene op wiens naam het domein geregistreerd staat.”

Naar eigen zeggen was Hoffs aanvankelijk niet van plan het domein te verkopen. “Ik vond Beertje van Beers een leuke babe voor op de tv, die naar mijn mening tenminste wat beter publiek kon aantrekken. Omdat er nog geen fansite was, dacht ik: ‘daar ga ik zelf tijd in steken’. Maar mijn stage is begonnen en daardoor heb ik er totaal geen tijd meer voor. Nu wil ik iemand anders de kans geven om er iets moois mee te doen.”

De domeinkaping werd ontdekt door Tvbabes.com dat op dit moment een actie houdt onder het motto ‘Steun Beertje’. De kijkcijfers van Van Beers’ talkshow ‘Tease’ zijn namelijk ‘bereslecht’. De site roept de bezoekers op om op 8 oktober naar haar programma te kijken, zodat ze eindelijk een keer het kijkcijfer 1 haalt.